Fitness

Sinds de opening van het sportcentrum in 2004 werken wij met Technogym®. Technogym® is Europees marktleider in professionele fitnessapparatuur. De apparatuur is stijlvol vormgegeven en ergonomisch verantwoord.

Alle toestellen zijn voorzien van een Technogym® Wellness Key. De sleutel wordt door je fitnessinstructeur geladen met het fitnessprogramma. Als gebruiker hoef je verder geen knoppen meer in te drukken. Je stopt de sleutel in het apparaat en de training kan beginnen.

Na elke training worden alle trainingsresultaten nauwkeurig opgeslagen en verwerkt. De centrale computer houdt alle trainingsgegevens bij en geeft overzichtelijke grafieken van de trainingsperiode. Hieruit kan allerlei nuttige informatie afgelezen worden, zoals: calorieverbruik, Vo2max (voor bepalen conditieniveau), hartfrequenties en trainingsduur. De Technogym® System software is creatief en flexibel samengesteld. Er zijn oneindig vele trainingsvariaties mogelijk, waardoor trainingen nooit meer saai of vervelend zijn. Steeds nieuwe combinaties, steeds nieuwe uitdagingen, steeds vernieuwend fitnessplezier!

Het Technogym® Wellness System is de “sleutel” tot het succes van jouw trainingsresultaten!

Gratis proefles?

Vul het formulier in en we nemen contact met je op voor je proefles naar keuze.