Fysiotherapie

Praktijk voor Fysiotherapie Zuidwest beschikt over twee behandelruimtes binnen Sport- en Gezondheidscentrum Zuidwest-Friesland. Beide ruimtes zijn ingericht voor Fysiotherapeutische zorg.  Het wordt hierdoor mogelijk om de fysiotherapeutische zorg te verlenen in dit goed geoutilleerde trainingscentrum. Zo is revalidatie na een operatie, ziekenhuis opname of sportblessure goed mogelijk. Omdat ook uitgebreid inspanningsonderzoek mogelijk is kunnen ook mensen met hart- en vaatziekten, COPD, diabetes etc. goed onderzocht en begeleid worden.

 

Ook als u al in het sportcentrum traint, maar klachten ervaart tijdens het trainen, kunt u bij ons terecht voor begeleiding. Door de beschikbaarheid van een aparte behandelruimte is onderzoek en behandeling van uw klacht mogelijk. In een latere fase kan dan, indien gewenst en nodig, onder begeleiding van een fysiotherapeut worden getraind in het sportcentrum

 

Eén van de ruimtes is tevens ingericht voor Kinderfysiotherapie. Kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar kunnen dan ook op deze locatie begeleid worden voor uiteenlopende problemen (zie hiervoor ook www.fysiotherapiezuidwest.nl).

 

Kortom:

Fysiotherapie Zuidwest biedt vele mogelijkheden op fysiotherapeutisch gebied voor 0 tot 100+. Mocht u klachten ervaren van het bewegingsapparaat dan helpen wij u graag.